Társadalmi szerepvállalás

Társaságunk fontosnak tartja a különböző társadalmi szervezetek támogatását, amellyel hozzájárulhatunk a gyerekek és fiatalok oktatásához, gyógyulásához, fejlődéséhez és sportolási lehetőségeihez.


1., Egészségügy támogatása

A Szent Margit kórház „fogadj örökbe” program keretein belül Társaságunk a Gasztroenterológiai osztályon egy nővérszobát alakított ki és egyéb helyiségeket is kifestett.


2., Oktatás támogatása

Nagyon fontos az oktatási rendszer támogatása is, Társaságunk a Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskolát támogatta, amelynek keretében tantermeket és a tangazdaság egyes részeit újítottunk fel, hogy a diákok kellemesebb környezetben sajátíthassák el tudásukat.


3., Sporttámogatások

Társaságunk évek óta támogatja a Magyar Muaythai Szövetség fejlődését.

Magyar Muay Thai országos sportági szakszövetség4., Beteg gyermekekkel foglalkozó alapítványok

Ki ne szánna figyelmet és ne támogatna beteg gyermekekkel foglalkozó alapítványokat? Ez talán a legfontosabb küldetés minden vállalkozás számára.

Gyógyító Energia Alapítvány
Az SMA-s gyerekeknek szervezett gyűjtésben folyamatos támogatás, kollektív részvétellel. ( Zente, Levente... )5., Állatok, állatvédelem támogatás

Végül, de nem utolsó sorban cégünk elhivatott a környezettudatosság terén, az állatok védelmezésében és a környezetvédelem támogatásában is.

Elveszett Állatok Alapítvány
Dr. Varga József – Család utcai kisállatrendelő